onsdag 24 november 2010

Dagens outfit

Håret åkte upp idag, mer orkade jag inte. sen på med min feta blåa mössa ;D
För övrigt så var skolan rent åt helvete idag, men kvällen var grymt mysig!

tisdag 23 november 2010

köpte ny mössa idag! I love it! Hahaahha! Ursäkta att jag är osminkad o sådär men endå^^
Har fler bilder sen helgen och lite annat random, men mitt internet är segt och vill inte ladda upp bilder. Lägger upp dem så snabbt som möjligt:)

lördag 20 november 2010

Allt jag kan

Jag lyckas alltid ha dåliga uppdateringar dem helgerna jag är hos mamma och pappa, det får ni ursäkta mig för. Men det finns alltid massa att göra, fast man aldrig planerar något egentligen.
För att ni nu ska veta vart jag tar vägen ;

Idag är vi i Bjärnum, min bror kommer. Vi ska fira min och mammas födelsedag. En vecka senare men alltid något. Pappa är iväg och hämtar smörgåstårtan ;) Ska bli sjukt gott, dem ville ha vanlig tårta men jag sockerstrejkar ju så där blev det nej!

Imorgon åker vi nog iväg till Hbg, Pappa vill till biltema och mamma och jag är sugna på IKEA. Såg nyss att dem behöver en ny tvättkorg, man kan ju köpa en till dem där, och säga att det är till mig, sen kommer julafton ;D
Efter det blir det en snabb visit till den gammla lägenheten i Klippan. Sista gången man är där antagligen.
Sitter på mammas dator. Grymt gammal bild på mig ;ooo

XOXO

torsdag 18 november 2010

Barnmisshandel?

inte riktigt okej att ha så här ont i huvudet!

Försöker få igång ett svenska arbete om barnmisshandel, men det enda jag har är en mening. Den meningen har jag haft sen klockan 6 ungefär. Toppen!
Är det någon som vet en sida där jag kan ladda ner microsoft word gratis? den äldre versionen? Har den nya på datan, men om jag skickar över ett dokument till skolan kan man ju inte öppna det där.

Glömde lite att uppdatera igår, men jag fick migrän, det är en ursäkt.

Återgår till arbetet

tisdag 16 november 2010

kallt som satan

Jag har frusit hela dagen, men jag är stekande varm om man känner på mig. Brände mig en del igår. Ansiktet och rumpan är värst, resten är inte så illa, blev brun och fin överallt, men rumpan och ansiktet, och lite på bröstkorgen är helt förstört. Det går över, sen lär jag bli brun istället. Ansiktet har börjat lägga sig ordentligt, men känner mig nästa för brun, hahah. När man solar lite då och då så bygger man upp brännan gradvis, och då tänker man inte på skillnaden så mycket.

TV, Pärondryck och filtar,

Så jävla bra!

När man ser resultat, då blir man glad! 3 gånger and I love it!
Har man inte råd med en resa till Thailand så får man fixa brännan på annat håll!

måndag 15 november 2010

Kissie för fan...



Kissie har nog inget vätt i skallen. Jag läser hennes blogg, dagligen oftast, av precis samma orsak som jag kollar på jersy shore och kungarna av tylesand osv. Det är underhållning.
Men vad jag inte riktigt tål är hennes kommentarer om utseende och vikt. Och ja, jag vet att det är en av dem största anledningen till att bruden är känd, men kom igen. Jag läste ett inlägg idag där hon hade svarat på något, antagligen en kommentar. Den är tjejen som kommenterat ( antar att det är en tjej och att det är en kommentar) tycker att Kissie har en ohälsosam syn på hur en frisk kropp ser ut, hon anklagar även Kissie för att ha ätstörningar(vilket jag inte håller med om), hon säger även att det är finare med kurvor.
Hur som helst svarar Kissie att att, ja det är mycket finare att vara tjock.
Jag fixar inte riktigt det. Är man tjock om man har kurvor? Är det inte det som är en kvinnokropp? Jag har inget emot att Kissie är så smal, och opererar sig osv, det här hennes liv, och jag vill inte klanka ner på det, för jag hade säkert med gjort vid något på min kropp om jag hade haft chansen, men det är inga fel på kruvor!
Jag är sjukt stolt över att jag har bröst (naturligt), rumpa (naturligt), lår (naturligt), höfter(naturligt), ja till och med mitt lilla hull på magen har jag egentligen inget emot. Men vad som stör mig är när en brud som Kissie och många andra, som faktiskt är smala, eller har haft chansen att gjöra sig smala, börjar klaga på tjejer med naturligt vackra kroppar. Det är en sak om man är gigantisk, men en kurvig kropp är vackrare än något annat.

Det är tjejer som Kissie som får mig att inse hur vacker jag är egentligen;D


snabbt som satan! måste skynda

Snabbt nu då! Skolan gick bra, vi fick skjuts till kristianstad av idas pappa efter skolan, tack så mkt!
Käkade grafiti med tjejerna, sen solade, åkte till maxi, lämnade av challe på bussen, jag och sophia gick och solade igen, och nu är jag hemma för att smörja in mig, ställa in varar i kyl o frys sen bär det av in till stan för att ta ut pengar och hoppa in i solariumet igen. Hahahah, fullt normalt!

söndag 14 november 2010

Underbara förebilder


Det måste ju fan vara det värsta programmet som sänds på tv, fast kungarna av tylösand är ( var? Sänds det fortfarande?) Men sådana program över huvud taget? Paradise hotell, big brother? Programmen går endast ut på att de stackars programdeltagarna ska dricka så mycket sprit som möjligt och sedan göra sig till totalt åt löje för folk som sitter och gottar sig i det.
Jag kollar på det, jag ska inte säga något annat, för visst är det kul att se dem göra bort sig själva? Men det är synd om dem. Dem får leva med det resten av livet.
Tar Jockiboi från kungarna av tylesand som ett exempel. Tänk så mycket publicitet han har fått efter programmet? Och det stormtrivs han med. Men tänk honom om några år, när han har skaffat familj och barn. Antagligen är han bortglömd inom kändisvärlden, och är han inte det, tänk vad barnen kommer säga. Pappa, varför är du känd?
Jo jag söp mig full på svensk tv, hade sex med folk jag inte kände framför kamera och hela Sverige satt och kollade på!
Vilken underbar förebild!
Tjo hopp, vad jag är tröötttt!
Sitter o funderar på att lägga mig, men nu var det så att jag och syster skulle dygna, får se hur bra de går.

Har varit chill kväll med musik, cigg o godis, typ :D

lördag 13 november 2010

YES! :D

Kommer nog dö av trötthet om jag inte går och lägger mig nu. Håller på att falla ihop. Dagen har varit lugn, men ändå hektisk. Har ingen aning om hur de blev hektisk, men det är känslan jag fick bara.

Blev så glad över att Elin åkte ut från idol idag! ÄNTLIGEN är allt jag har att säga! Hon var så tråkig. Eller, hon blev bara tråkigare och tråkigare. Hon liksom förändrades inte ett skit. Från början var hon så intressant, och annorlunda och grym. Nu så var man bara trött på henne.
Tyckte ni rätt person åkte ut ? vem vill du ska åka nästa vecka?
Själv tycker jag det är Minnahs tur. Sen börjar det faktiskt bli lite svårt. jag bara favoriter kvar om hon åker ut, jobbigt ;ooo

Imorgon åker jag till syster. Vi ska fira min födelsedag eller något. Men det ska bli mysigt iaf!
bjuder på nostalgibild på mig och syster. Säkert sen sjuan eller något!

fredag 12 november 2010

Födelsedag

Yes fast inte än!
Firades dock idag av brudarna här i k-stad, förutom Challe balle som inte är här.
Det var riktigt trevligt med hemma lagad pizza, sång, presenter och slutligen idol! Blir lika rörd varje gång folk sjunger för mig på min födelse dag (även om det inte är än)
Fick iaf lite presenter, riktigt glad för dem är jag med!

Älskar presenter!
Kort är den, så får ha ett linne under, huvudsaken är att den är gul, i love :D
Skabbigt sjuk är jag, men halsduken var underbar! sådär 4 meter lång säkert!
Armbande är så himmla jag, love it!

gratisbio!


Blev medlem på http://gratisbio.se idag, mest för att konceptet verkade bra. Men man är alltid så grymt rädd för att det ska vara en bluffsida osv, men detta var riktigt bra!

Det är bara att samla poäng, o de behöver inte tvunget vara att bli medlem på någon sida eller beställa hem ett kontantkort osv, utan du kan samla poäng bara genom att besöka lite hemsidor, vara inne på sidan i 10 sekunder eller så, o sen har du poäng.
Det finns appar på fb som du kan använda för att få poäng. Allt står på gratisbio

Riktigt bra sortiment på saker man kan byta poängen mot, typ presentkort, biobiljetter, tidningsprenumerationer och en massa annat!

Är ni inte medlemmar än, så kan ni bli det här! Jag rekommenderar det starkt ^^

torsdag 11 november 2010

Snabbis

Ahhhhh! Jag kommer inte från soffan!

Måste säga att scrubs som musikal var väldigt kul, hahaha! Någon annan som såg det?

Nu ska jag faktiskt resa mig och diska, sen blir det antingen film, eller fb innan jag sover.


mat efter sex?

Jag blev så grymt hungrig ett tag, så jag lagade nudlar, och åt, o nu mår jag illa. Orkade inte ens äta allt. Fy fan, måste resa mig och diska snart, men först ska jag låta maten sjunka ner, haha!

Det finns två anledningar till varför man inte ska äta efter 18.00.

1. man rör sig inte lika mycket, så kalorierna förbränns inte och det kan resultera i viktökning
2. man blir så grymt mätt på något sätt, det är så man mår illa av bara lite!

Hade behövt städa, eller inte städa, men plocka undan lite. Men jag är sjuk, så jag låter mig själv vara lite slapp med det.

Var btw hemma i Bjärnum idag, konstigt det känns att inte säga hemma i Klippan, haha. Men ja, iaf. Mamma fylde år igår, så hon fick sin present. Grattis i efterskott igen mammi!
Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, men hela dagen gick åt, somnade en timme, det vet jag.

Inte på världens bästa humör, och jag behöver gå till skolan, men jag orkar inte vara sjuk. Får se hur jag gör imorrn!

xoxo

Pälsmössor






Jag måste alltså total dissa dessa håriga mössor. När jag först såg dem iår så tyckte jag faktiskt dem såg ganska balla ut, men på något sätt har min uppfattning totalförändrats. Jag kan inte på något sätt förstå varför man skulle vilja ha en hårboll på huvudet. Okej, det är varm, men det är för guds skull vanliga mössor med. Det ser ut som folk går rundor med katter på huvudet, och det är trots allt inte okej!

Vad tycker ni? Hiss, eller diss?





Xoxo

onsdag 10 november 2010

Klippt o klart


Syster blev nöjd, o jag bevisade att jag kan klippa kort med!

00.09

Man föds, man fyller år, man blir myndig, man fyller år, man blir deprimerad, man fyller år, man dör




Onödigt?



Jag undrar, hur det hade varit, att inte vara jag
Vem jag nu är
Men om jag var som du?
Hade det varit okej?
Vore jag bra då?
Hade livet varit lite lättare?
Med din familj, dina vänner o dina vanor?
Jag tror jag dör lite, eller så
Jag kanske mår bra, på något undermedvetet plan
Men ser ut som ett lik på utsidan
Eller, tvärt om?
Men om jag hade varit som dig
Om jag hade levt ditt liv
Hade jag nog endå inte varit nöjd

tisdag 9 november 2010

Just the way it is

Hej hopp, här var det dåligt uppdaterat, har nog inte haft tid, eller så har jag det, men inte pallat.

Varit en fin dag. Kom upp i morse i tid o allt, sen så hinner jag endå inte till naturkunskapen.
Några brudar på tåget hade inte köpt biljett, sen ville dem inte böta, o dem gav inte ut sitt personnummer osv, så det blev en polishistoria av det hela. Polisen hämtade dem i Hässleholm, lyckat(Y) Så jag han inte till lektion, o jag hade ingen tändare så kunde inte röka förens jag var i skolan, där Alex räddade mig.

Jag är, som vanligt sjuk, så det blev ingen data heller, utan det blev soffa, o mys med töserna. Mycket trevligt!

Syster är på väg hit, stackarn har blondering i håret och dem har stängt av vattnet i Hässleholms kommun. Tycker riktigt synd om henne, så hon får komma hit.

Det var sammanfattningen!




Sommarbilder, I LOVE!

söndag 7 november 2010

Javisst

Det kliar överallt!!
Jag borde ha ett förkläde när jag klipper folk, men det blev fint iaf, o hon blev nöjd.
Jag har en finne, eller, jag har två, en på näsvingen, eller vad de heter, o en precis under näsan. Inte nog med det så är min hud så grymt torr, så jag fjällar och har torexem i hela ansiktet. Kul, fast nej...

Nu, medans jag sörjer att det är skola imorgon, så ska jag inte göra läxa utan sitta och äta Sophias ostbågar medans jag kollar på the big bang theory :)


Idag så!

Siken jävla natt. La mig väldigt sent, o när jag väl gjort de kunde jag inte somna.
Givande dag i går, fast nae, men lite.
Svårt
Fastnade i telefon med Sophia nyss, hon är underbar, hahaha.

Ikväll kommer Challe, o hon behöver klippas, så jag får lite jobb. Hade velat slinga de igen, men det får vi vänta lite med. Annars lär det bli jersy shore som vanligt på söndagar! haha
Först ska jag nog över till Sophia o hålla henne sällskap när hon städar.
Måste laga mat idag med, fan. Några förslag?

xoxo


min älskade vovve <3

I want to!

jag är så grymt blek! vet fan inte vad jag ska göra åt de ;ooo
Har varken tid eller pengar för solarium, o semester är inget alternativ, men jag är aldrig så blek som jag är nu! Brukar alltid sola lite iaf, men nej, inte i år...
Solar ni solarium?

lördag 6 november 2010

Jag kanske var jobbig
Klagade en del
Jag kanske överdrev
O förstorade saker
Jag kanske var noga
Pessimistisk ibland
Men du var långt ifrån perfekt


Men jag kan inte hjälpa att jag älskar dig än..

Dina misstag, vilar nu på mina axlar
Det är jag som får lida

Vart tar du ditt ansvar?

måndag 1 november 2010

Veckan


Jag har lov, men är inte ledig. ungefär så känns de! haha:D

Orkade inte riktigt skiva in fredag lördag söndag, för det ända jag kommer göra är att hjälpa mamma o pappa med flytten till bjärnum:)

Rise and shine!

Nae nu jävlar ska jag slita mig från sängen! Har ju trots allt lite att göra fram till två!
För det första måste jag nog sätta mobilen på laddning, sen hade det varit kul om jag kunnat få spotify att fungera så man kan ha lite musik.
Är det bara mitt spotify som segar? Eller har ni problem med era?

En sådan morgon

Godmorgon!
precis vaknat av mig själv. Grymt jobbigt, nu när jag väl får sova hur länge jag vill så nae, de skulle jag inte få.

Ångesten hoppade på mig, rev av mig alla kläder och lämnade mig utblottad och rädd.
Tur att jag är stark...

Idag ska jag faktiskt ha kul! Ja! Jenna kommer till k-stad, o vi ska dricka lyxmilkshake på max, för hon har aldrig smakat den, o de e typ super gott :D
Senare så ska det nog bli lite filmmys med tjejerna. Super! Challe har varit i Polen så hon har säkert en massa roligt att berätta!

nae nu ska jag ligga här i sängen o försöka sova.

xoxo