tisdag 31 augusti 2010

tåg är (n)

Strul med tågen idag, och fy vad irriterande det är! Jag kom till skolan som vanligt, men på vägen hem var det strul. Vi fick sluta lite tidigare så jag trodde jag skulle hinna till ett tidigare tåg, men nej, jag fick sitta på en buss i lite över en timme istället för att komma till Hässleholm. Som tur var hade jag Ida med mig, så resan gick lite snabbare. Lite sång och skön musik och vips så var vi i Hässleholm.
Jag möte upp Jenna, umgicks lite, sen om Cakki, sen kom Malin, eller Alex, kommer inte ihåg vem som kom först, inte för det spelar någon större roll. trevligt hade vi iaf.
När vi skulle hem gick fortfarande inte tågen, så det blev buss då med, denna gången med Alex. Lite mer skön musik och sång, sen var man hemma i Kristianstad.
Sara är och tränar med Challe, så sitter och har lite ensamtid i lägenheten, väldigt skönt!
Jag skulle plugga matte men Cougar town är på tv så det får bli senare!

xoxo

gammal bild med minnen på mig och syster(L)

måndag 30 augusti 2010

sjuk och uttråkad

Nae nu har jag legat och varit sjuk hela dagen. Hur kan man bli så trött av att bara ligga? Orkar faktiskt inget annat, men jag är uttråkad som få. Jag pallar inte laga mat, vilket inte gör något, för jag är inte hungrig. Jag lär väl bli det sen vid 11 tiden istället.
Jag satte mig och skulle knyta ett till armband för en timme sen, jag gjorde runt 15 rundor, sen tog min ork slut igen, sen hamnade jag i soffan med massa kuddar och mitt täcke igen. Har jag inte migrän och feber imorgon, så går jag till skolan, då skiter jag i om jag knappt kan prata, men har jag tur har allt försvunnit tills dess.
känner att jag måste göra något, men vad kan man göra när man knappt orkar röra sig? Det blir väll att ta en cigg.
Nae nu måste jag på toa, hahahaha!

xoxo

söndag 29 augusti 2010

Precis som det är

Jaha, nu har jag tagit emot klagomål över att jag inte är aktiv här tillräckligt mycket, jag får väl bättra mig, men det är inte så lätt när man inte ens får igång Internet alltid! Men jag säger väl förlåt.
Helgen flög iväg, trots det har jag knappt hunnit göra något! jag har bara suttit i en soffa på svanis, o när jag inte satt där så satt jag och knöt armband, och den där engelska läxan, nej den blev inte gjord. Får väl sätta mig ner o göra det ikväll, men ush, vad komplicerat det skall vara!
Jag vill föresten tipsa om en sida om ni skall ladda ner låtar! http://listentoyoutube.com där klistar du bara in youtube länken från låten du vill ha, och den gör om videon till en mp3fil som man sedan bara kan slänga in på t.ex sin ipod. riktigt bra!
Nu sitter jag och funderar på vad fan jag ska hitta på till middag, men det lutar åt korvstroganoff. vi får väl se!

xoxo!


Armbanden, inte den bästa bilden, men endå


lördag 21 augusti 2010

utråkad & värme!

Det är så himmla varmt i mitt rum, och jag förstår inte varför. Elementet är inte på, fönstret är till och med lite öppet! Hahahaha, men de är inte bara här i rummet, jag har varit varm praktiskt taget hela dan. Gick runt o sa till klassen att jag var i klimakteriet! Det är klart jag inte är det, men vad gör man när man är riktigt varm utan anledning? Det är så otroligt jobbigt väder med, det gör inte saken bättre? En massa regn och klibbig fuktig värme, blöh! Samtidigt så blåser det typ kyligt, höstvindar eller vad man vill kalla det. Nae, nästan bättre att det blir höst snart, ska faktiskt bli mysigt att få gå rundor i varma stickade tröjor, ligga under filtar med en kopp te och bara njuta. Bara det inte fortsätter regna såhär så är jag nog ganska nöjd, man kan ju inte få allt som man vill. Tragiskt men sant!

Jag har tråkigt, o jag menar inte lite, men vad gör man en fredagskväll hemma i lägenheten? lite förslag tackar jag för, o nej, jag är inte dum, jag har bara redan hunnit kolla film, inte sugen på en till! Nu ligger jag här och lyssnar på flummusik som inte har något djup i sina texter eller något, men vad gör man inte för att underhålla sig själv!

xoxo

måndag 16 augusti 2010

Skolstart!

Oj oj oj, här var det längesen man uppdaterade!
Allt är iaf i sin ordning, och lägenheten i Kristianstad är underbar. Det mesta i lägenheten är fixat o inrätt, men det är klart att det finns lite jobb kvar!
Skolan började idag, det var faktiskt ganska läskigt. Jag var inte alls nervös, förens jag satt på tåget, sen så kom nerverna. Rätt många man umgicks med där har ju slutat nu med, det är tur att vissa går kvar. Annars var det ganska lugnt i skolan idag.
Den nya klassen värkar bra! 7 stycken elever som ska läsa första året på gymnasiet i år, jag är inräknad i dem sju, hahaha, på min linje är vi två tjejer, men det ska nog blir bra! Det jobbigaste kommer vara pendlandet. Man får gå upp tidigt, kl sex var jag uppe i morse Idag var det okej, men det kommer nog kännas efter ett par veckor!
Nu har jag inte så mycket mer att säga om jag skall vara ärlig. Sommaren är slut, så nu får vi se hur hösten blir!

xoxo