lördag 11 december 2010

Förinställt – Nu vart det helg!

Nu blev det helg och jag åker hem till mamma och pappa, så tyvärr blir det nog som vanligt dåligt med uppdateringar, men ska försöka hålla igång lite iaf;D

Vad händer i helgen för er då? :D

xox

fredag 10 december 2010

Kärleksparet

Jaha, så börjar man bli orolig. Jag har ju hållt tummarna för Olle hela tiden fram tills han åkte ut, men sen var jag fast besluten på att Jay kommer vinna, Jay måste vinna. 100% säker. Men nu vet jag inte länge. Börjar bli orolig. Jag tycker väl inte om Minnah egentligen med hon var faktiskt bra idag, o hennes öppningsnummer, den verkligen fångade min uppmärksamhet, medans Jay faktiskt har gjort bättre ifrån sig innan.

Hur som håller jag fortfarande på snyggingen från Hbg, skåneland!

xox

Idol! :D

Nu jävlar blir det idol! Får väl se vem som vinner denna gången, lite extra intressant bara p.g.a kärleksparet!
Vem röstar ni på?
PA220638
fett sugen på en!
xox

helt onödigt

Det måste vara helt onödigt att gå till skolan när jag spenderar lika lång tid på pendlingen som jag gör i skola. Det brukar inte vara så, men idag så, jag åkte till skolan med tåget 07.20  bara för att ha en enda lektion. Idiotiskt.

Träffade jenna idag med, kul :) Var med henne på hennes synundersökning. Hon behövde tydligen inga nya glasögon, men det ville hon ha endå. två par glasögon får hon den jävlen. Jag hade med velat ha nya, men nej, jag är inte gjord av pengar hahaha!

P8130512sensommar bild, mysigt <3 Funderar på att färga håret igen, svart eller blond? Vad tycker ni?

xox

torsdag 9 december 2010

06.56

Måste bege mig mot skolan nu då. Hemskt. Sprider lite värme i morgonkylan med en bild :)


onsdag 8 december 2010

20.53 Jag lyckas alltid

Tillbaka efter en heldag ute i kylan, eller ja. Nästan.
Teater var så otroligt rolig! Kan rekommendera den starkt för alla! Det är en barnteater med skit samma! Barnasinnet lever kvar;D
Efter teatern blev det Malmö shopping med tjejerna, ja, och HANNES:D Fast han är en av oss:) Han säger det själv;D
För mig blev det inte så mycket shoppande, pank som jag är för tillfället, men jag kom in på myrorna, och jag hittade fan en tröja! Jag är inte mycket för secondhand, men den tröjan kunde jag inte motstå. Ett fynd som fan. Fick låna pengar och nu är den min! Tog en bild som jag skulle lägga upp men tror ni inte kamerahelvetet dör direkt efter jag tagit bilden? Lovar att lägga in en bild på den så fort jag fått tummen ur röven och byta batteri på kameran:)

Utvecklingssamtal har jag med hunnit med. Det var som förväntan, men får helt enkelt ta tag med de till våren. Det var iaf ett uppvaknande så ska se till att plugga lite nu!

07.50

Godmorgon!
Klev upp klockan 6 idag så jag skulle hinna sminka mig o allt. men nej, jag har inte den orken.
Smink kan vara kul, men inte alltid. Det är jobbigt att behöva först slänga på fundation osv och sen behöva gå med det hela dagen. Och under dagens gång ska man ha koll så att det är jämt och fint, o man ska ha puder med sig så man inte lir glansig o bla bla bla. Visst, ska de va något extra ibland så. men bara för att det ska vara så? Knappast. Då orkar inte jag!

Men jag plattade faktiskt håret idag! Det var grymt längesen nu. Det är kul när man inte gör det på ett tag o märker hur mycket håret har växt sen sist^^
Vad är finare ? Rakt eller lockigt?

tisdag 7 december 2010

14.00 hiss eller diss peter 08



Alexandra Kissie Nilssons bror, Peter 08.
Vi känner alla till honom. Killen som trånar efter att bli lika känd som sin patetiska syster. Han lägger ut klipp där han snackar om bruden han satte på sist, eller hur konstiga vi tjejer är. Men det han är mest känd för är hur han bedömer vem som är snygg, och vem som är ful. Tjejer skickar in bilder på sig själva till honom ( där har han något att runka till ), sen bedömer han och lägger ut på sin blogg. Själv tror han att det inte finns någon som är snyggare än honom i hela världen.
Någon måste knuffa ner honom från den pedestal han sitter på! Hans blogg må vara underhållande men jag har fått nog av hans egotrippar. Han är inte bara långt i från snygg, han är även jävligt korkad... Det är klart han använder sig av dessa knep som pr-trick, men borde han inte greppa att det inte funkar så bra? Har ni kollat hans blogg? Det känns inte direkt som han har många fler läsare än t.ex jag?
Nej, jag e bara trött på det, han får göra som han vill, här fick han lite uppmärksamhet iaf!
-diss

11.04 Barnteater!

God morgon!
Förbjöd mig själv att sova längre, måste lägga mig i hyfsad tid så jag kommer upp imorgon. Vår klass ska på teater och kolla på loranga masarin och dartanjang. En barn teater. fint, kommer vi 94 och 93 och kollar på barnteater tillsammans med småbarnen, haha. Men den skall vara jätte bra! Vi ska ju också spela barnteater nästa termin, så man kanske fångar upp lite saker man kan tänka på^^

måndag 6 december 2010

21.57 skandal efter skandal!





Jag kanske är helt efter i bloggvärlden, men har ni läst/hört om Nemo, han är tydligen åtalad för att ha haft sex med minderårig.. Illa som fan måste jag säga, men efter dem orden står i varje fall jag ganska mållös. Jag vet inte om jag är chockad eller om jag bara väntade på att något skulle komma fram, för vi vet ju alla hur han är.
Trots detta ( som faktiskt gör mig ganska upprörd ), så tycker jag om Nemo. Han är på något vis ärlig i all sin omogenhet. Helt okej!




Har funderat på att byta till myshowroom.se. Fast jag vet inte. har haft blogspot hela tiden. Vore konstigt att byta, men det kanske är dags för en förändring, eller?

På tal om helt annat så har jag knarkat te idag, jag får helt enkelt inte nog. Jag har nog druckigt otänkbara många koppar. Kanske bra, får nämligen inte i mig mat, dålig i magen som jag är!

18.19 kisse....


Nu är jag där igen... Men jag kan inte hjälpa det.
Kissie, Kissie, Kissie... Det här med naken bilden på bruden nu då. Okej, fejk, eller inte fejk. Hon säger själv att det är hon på bilden, och vem tvekar egentligen på det? Hur som så säger hon även att hon faktiskt har underkläder på sig. Ja, ni fattar. Hon gör det asså för pr, men, endå. Är det verkligen så trevligt när man hamnar på nätet naken? Sagt det innan, säger det igen och jag känner mig som en moralkärring! MEN TÄNK PÅ FRAMTIDEN!
Jag tycker lite synd om henne, jag hade inte velat att det hade gjorts en bild på mig utan underkläder. Jag har t.ex lagt ut en bild på mig i underkläder på bloggen, och jag vet att det kan vara illa, men med tanke på hur populär min blogg är ser jag ingen anledning till att vara rädd för att någon hade fått för sig att göra om bilden. Men en person som Kissie måste ju tänka steget längre. Jag skiter fullständigt i om det är ett pr-trick eller inte, men så jävla dum är man inte...

Vad tycker ni om min nya header på tal om annat? :)

söndag 5 december 2010

22.33 GG1 (L)

Det börjar fan närma sig skolavslutning och jullov nu! Det är ju illa, tänk att en hel termin bara flög iväg. Kommer fortfarande ihåg första dagen denna terminen, första mötet med klassen. Hahaha, jag kan se minnesbilder från den dagen, alla första intryck! Ingen visade sig vara som man trodde att dem skulle vara. Men fan vilken klass vi blev! GG1, bästa klassen ofc, alla är så olika, verkligen, finns nog ingen i klassen som är den andra lik.
Ser faktiskt fram emot 3 år med er;D
Men nu är det vinter och snart lov! Får väl se vad vintern har att ge. Det enda vi inte behöver oroa oss över är att det inte blir någon snö ;D
Har tyvärr ingen bild på hela klassen, de får bli någon annan gång!

13.45

Godmorgon!
Vaknade nyss, fan vad jag älskar att sova. Jag tror jag han med 3 drömmar på en enda natt! Det måste endå vara någon slags rekord ;D
Idag ska jag städa, tyvärr, för en gångs skull tycker jag inte det ska bli kul. Ikväll blir det tvätt, ska försöka hinna med att baka en kladdkaka med!

Kollade föresten bio igår. Due date hette den har jag för mig! Jag höll på att garva på mig! hahaha! Den var så rolig. Ni borde verkligen se den!

01.47




 

torsdag 2 december 2010

sånt där kul

Jag har verkligen varit urkass på att uppdatera. jag ska göra bättre ifrån mig jag lovar!
Somnade klockan nio igår och idag vaknade jag helt själv, utan väckarklocka och allt! Snacka om grymt! :D
Har börjat töjja örat, 3 mm just nu. Fick födelsedagspresent/ julklapp av syster, så fick pierca örat. De kommer bilder på allt men inte nu, för de hinner jag inte.
Köpte en stickad stor tröja igår, och en skjorta :) tröjan åkte på idag, en dålig cam bild;
Jag vet, den ser grå ut, men nej, den är fakitiskt blå! hahaha
Ska ha mina feta moonboots på mig idag. Inget snyggt alls, men mina stövlar är så svinigt kalla, om jag inte börjar med varmare skor så får man nog snart amputera bort mina tår ;ooo