torsdag 30 september 2010

för vad det är värt

Siken jävla dag!
skolan var iofs bra, men jag har varit så trött o sliten, jag skäms för att säga de, men jag till och med somnade på teatern i dag! Missade säkert hälften. Men det jag såg var bra iaf. Jag kommer inte ihåg vad den hette, men det var på momsteatern iaf, eller något. Var där med skolan, så imorrn har jag lite kompledigt. Jobbigt nog har jag svenska på morgonen, men känns lönt att lägga ner mer tid på pendling än skolan imorrn, inte direkt. Men de som skall göras skall göras!

Jag har bestämt mig för sidecut nu, men det får bli systers jobb, o ja , det bestämmer jag nu!

Jag tror jag hade kunnat leva på chailatte! Det är så sjukligt gott att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tillät mig själv att köpa en idag när vi var i Malmö, ohhh, nästa farligt gott ju!

Det var så mycket mer jag visste att jag skulle skriva, men kommer inte ihåg, hmm.

xoxo


challe!

Så jävla kul med Sophia o Challe har jag, älskar er tjejer!

antony and the johnsons - hope theres someone

Hope there's someone
Who'll take care of me
When I die, will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free
Nice to hold when I'm tired

There's a ghost on the horizon
When I go to bed
How can I fall asleep at night
How will I rest my head

Oh I'm scared of the middle place
Between light and nowhere
I don't want to be the one
Left in there, left in there

There's a man on the horizon
Wish that I'd go to bed
If I fall to his feet tonight
Will allow rest my head

So here's hoping I will not drown
Or paralyze in light
And godsend I don't want to go
To the seal's watershed

Hope there's someone
Who'll take care of me
When I die, Will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free
Nice to hold when I'm tired

tisdag 28 september 2010

Great!

Var hos Petra och Rickard igår, sov även där. Det var faktiskt sjukt trevligt! Barnen är juh så underbara, hade velat beskriva dem mer, men det finns inga fler ord än just det, underbara!

Idag har däremot inte varit lika trevlig, eller jag tycker inte det. Dagen har varit så sjukt meningslös! Jag kom till skolan halv nio ( endast för att jag sov hos familjen Widell, annars har jag sovmorgon), så orkade jag inte bara sitta av tiden fram till tjugo i tio, så jag följde med Ida på religion A, trots att jag redan är klar med kursen, så satt jag där o slumra till tills läraren, efter en halvtimme säger till dem att det är självstudier. Vi satt av tiden ute i sofforna, o nej, där fick Ida inte mycket gjort, jag var så uttråkad så jag störde henne en del (A)
Efter fikan skulle vi ha naturkunskap, prov på träd, o jag som kunde praktiskt taget alla träd, fick inte göra det jävla provet. Läraren var sjuk, fan vad lack jag blev. Så, ännu en lektion att bara sitta av, efter lunchen hade vi iaf datakunskap, o så fick vi sluta tidigare, spelar inte mig någon roll, jag fick endå vänta en timme på tåget. Börjar bli sjukt trött på att pendla.

HAHAHAH! Måste berätta om innan idag när jag o Ida var i afären! Jag behövde lite mejerivaror, men både jag och Ida fick för oss att månad 10 är augusti, så vi trodde ju att allt var gammalt, så både hon o jag blev ganska förbannade, o jag fick praktiskt taget spel, o jag lixom nästan skrek ut att allt var gammalt, o folk gick förbi kollade på varorna o la ner dem i sina korgar. När vi senare kom på att 10 faktiskt är oktober la vi märke till hur alla stirra på oss som om vi vore dumma i huvudet, lagom pinsamt.

För övrigt idag har jag hunnit grundstäda hela lägenheten, tvättat, saltrostat pumpa kärnor, umgås med Sara och Challe och även piercat örat.

Nu är jag helt slut i huvudet, imorgon har jag egentligen sovmorgon men nej, jag måst ta tåget redan tio i sju! Jag har möte på BUP med skolan, ska bli sådär roligt....

xoxo





ni måste kolla! vi e så jävla grymma jag o Challe, Sophia filmar ;D

söndag 26 september 2010

Klippa sej kanske? Fast Nae

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people Sharing all the world

fått dille för John Lennons imagine, så sjukligt bra, o fin.
Varit och kollat på huset i Bjärnum idag. Mamma och pappa ska ju flytta tillbaka nu, fast till ett annat hus.
Fint hus faktiskt! Helt okej. O de är en jättestor trädgård som min lilla älsklings hund kan få springa i! Nog det jag är mest glad över.

Kom hem vid sju tiden, han träffa på Jennifer med, när jag steg av tåget här i K-stad. Helt sjukt, inte träffat henne på säkert ett år!
Snacka om att hon har klippt sig fint, har lust att klippa av håret igen, men nu är det ju nästan långt! måste motstå frestelsen.
Städade undan lite när jag kom hem, sen kom Challe, då blev de mat och jersy shore, som vanligt;D

Måste nog sova snart, skola imorrn, sen på eftermidagen blir det att åka till Höör, träffa Petra, Rickard och barnen.
Ska faktiskt bli trevligt.
Men jag är oxå så smart så jag bokar in mig på yoga imorrn, men jag var duktig och avbokade, men fan, är endå sugen på att träna lite.
Men bokade in mig på step på torsdag, o yoga på lördag! Oh ;D

xoxo

ignorera mitt födelsemärke...

lördag 25 september 2010

Back on track!

Hej hopp din fula snopp!
nej men fy.
Jag har skippat bloggandet ett tag, men är nu tillbaka under tvång! Min syster började klaga o då får man snällt börja skriva igen.
De känns som en evighet sen jag skrev sist, men kan egentligen inte vara mer än 1 - 2 veckor.
Under tiden har jag hunnit leva livet, gjort saker snälla flickor inte får göra (...) Och jag trivs! Något enormt. Samtidigt som jag inte är på topp, o minsta lilla kan göra mig fly förbanad, så känner jag att en sten har lyfts från mina axlar, o generellt sett, så mår jag bättre.
Ligger i soffan hemma i Klippan just nu. Lägenheten är tyst o alla sover, förutom jag, för jag tycker om att sova på dagen.
Imorrn följer jag med mamma och pappa till Bjärnum. Dem har köpt ett hus där, igen. Men jag klagar inte, då slipper jag iaf sova på soffan när jag är på besök!

xoxo





torsdag 16 september 2010

Paus


Lär ta en paus från bloggandet ett tag tills jag mår bättre... Ni märker antagligen på fb när jag börjar skriva igen..
Just nu är det bara, helt enkelt, tomt...

söndag 12 september 2010

Uppdatering av helgen

Aj aj. Inte uppdaterat här, men helgen har varit bra!
Fredagen spenderades med Challe hemma hos henne. Skräckfilmsmaraton var det! riktigt kul. En bra, som jag inte kommer ihåg namnet på, men den var spansk, och handlade om ett hus där det var barn som typ spökade uppe på vinden.
Sen såg vi en dålig med, hahha. Wrong turn 3, och fy vad dålig den var. Massa inavlade missfoster, men det var kul!
Igår var jag på Ikea med Sophia och Sara, snacka om jobb. Vi köpte så mycket att det inte fick plats i bilen, sen var det kaos, men till slut fick vi tag i ett släp iaf.
Jag håller på att byta rum, inte riktigt klart, men de får ni bilder på när jag är klar, men de är fint!
Idag blir det som vanligt Jersey shore med Challe, Sophia håller mig sällskap så länge!
Det var nog allt vettigt jag hade att säga.

xoxo

torsdag 9 september 2010

Bloggdesign

Bloggdesign är jobbigt, faktiskt. Det är så otroligt besvärligt!
Jag har suttit och hjälpt Challe med hennes blogg nu, men jag fixar det lixom inte riktigt. Det blev bra, eller okej, men jag måste nog öva lite mer.
Jag bytte lite på min nu, och det blev väl ganska okej, men min header måste fixas och lite sånt, men det får bli när jag orkar!
Nu är jag bara riktigt seg, hade velat lägga mig, jag har skola imorgon.. Men Sophia och Sara har inte kommit än, dem är fortfarande i den andra lägenheten, och det stör mig lite. Klockan 11 tycker jag i alla fall dem kan komma, får väl vänta och se.
nu blir det tv!

xoxo

vad dagen har att erbjuda

Nu har jag haft mötet, och det gick väldigt bra. Vi kom inte fram till så mycket, men det fanns inte så mycket att komma fram till så det blir tummen upp!
Jag vet inte riktigt vad som händer idag.
Sara är i den andra lägenheten och städar, jag orkar inte hjälpa till, jag behöver egentligen också städa, men hon snodde alla mina städgrejer, så det blir svårt. I eftermiddag kommer Sophia, så ska dem antagligen fixa med hennes lägenhet, och medan dom fixar med det kommer nog Challe hit, så skall vi laga mat.
Någon köttbit, pommes och beanässås får det bli, mer än så orkar vi inte.
Sen måste jag handla, och panta! Det är verkligen på tiden att jag pantar!
Imorgon blir det skola, ska bli skönt att komma härifrån lite.

xoxo

onsdag 8 september 2010

jag har ont i halsen och det är inte okej!

JAG ÄR INTE FRISKARE!
Snarare sjukare. Eller, jag är pigg och så, men jag kan knappt prata. Dumma hals...
Hahahha, 2 ½ män är sjukt bra idag! Svin kul ^^
Jag pluggade lite matte nyss, men det är så lätt att jag inte orkar. jag vill läsa matte B, lite roligare med något jag inte gjort innan.
SNART ÄR DET IDOL!

xoxo

..

precis därför vill jag inte bo med någon annan än mig själv......

Godmorgon

Godmorgon.
Nu har jag sovit. Gick faktiskt upp halv 8 och ringde mamma, o sa till henne att sjukanmäla mig, vilket hon skulle. Men något har hänt hemma... Jag bad henne ringa när hon kunde prata. Jag får väl se vad som händer.
Aja, jag är i alla fall fortfarande sjuk, men mindre, tror jag. Jag tänkte att jag skulle till skolan imorgon, men nej, för jag har socialmöte, så jag är ledig. men på fredag så!
Nu ska jag slänga mig i soffan och glo tv!

xoxo



Nu längtar jag nästan lite till vintern..

Mat, Idol och annat trams!

Det blev att käka ute idag med töserna en då, o gott var det! sen handlade vi, men det är klart man glömmer något, o gissa vad jag glömde?
Jo, fylla på kontantkortet! Blir lite småsur över det faktiskt. Ja ja, en ny dag imorgon!
Sen bar det av hem till mig, Challe var dock tvungen att åka hem först lite snabbt till Daisy.
Hon skulle egentlige tagit med Daisy till mig sen, men hund stackaren ville inte hoppa på bussen, så Challe fick gå hem med henne och ta nästa buss själv. Synd, hon missa hela Idol!
Hahahaha, fan vad jag älskar idol, så sjukligt kul. Men ni som såg det? Hon bruden som hade vaknat upp en dag o så va de något med hennes ena stämband så hon inte kunde prata. Hade hon bara ett stämband nu?
Efter idol drog vi igång fredagen den 13, ush. Jag borde inte kolla skräckfilmer, men jag kan ju inte motstå!
När jag senare skulle följa Challe till bussen fick hon ringa mig, jag vågade nämligen inte gå hem själv senare.
Bytte läpppiercing nu ikväll med. Den vita åkte i igen. Det var sjukt svårt att skruva av kula, älskling skruvade på den sist, så jag skyller på honom. Men fy vad konstigt det känns med en metallstav istället för plast!
Nu ska jag nog försöka sova, blir att va hemma imorgon med, mår inte så mycket bättre, snarare sämre.
Natti!

xoxo




Älskar denna bilden på mig och Sophia från förra vintern. Den är riktigt härlig!

tisdag 7 september 2010

Sjukling? - JAVISST!

Nu sitter jag här igen i soffan, och är sjuk. Jag förstår inte vad det är för fel ;o
Igår sprang vi ifs 2 kilometer i skolan, o jag har ju nyss varit sjuk, så de är väl ett återfall. Dumma Sandra!
Käkade nyss. sjuk som jag är blev det bara en macka, men allt för lite energi.
Planerna var ju att jag och Challe , och kanske Sophia skulle dra ut och käka idag, men vi får se hur det blir! det hade ändå varit gott.
Lisa kommer senare vid tre tiden med halstabletter och alvedon till mig. Känner mig något bortskämd, men klagar det gör jag inte.
Dessutom känner jag att jag hade behövt handla! Jag har druckit så mycket te att nu har jag ingen mjölk kvar.
Föresten har jag fortfarande inga pengar på mobilen, så det hade varit skönt att komma ut och fixa det med. Vi får se vad som händer i eftermiddag!


Charlotte o jag på malmöfestivalen, haha!


Charlotte o jag på malmöfestivalen!

lördag 4 september 2010

sova bör man annars dör man

HEJ HOPP!

Jag är trött;o
Jag måste plugga ;o
Jag orkar inte (A)
Så jag bryr mig inte, kommer en ny dag imorgon.
Kollade på Dantes Peak nyss, helt okej film, man kan väll inte säga att den var bra, men nerverna var igång, hahaha. Nu sitter jag här, som jag typ gjort hela kvällen.
Jag sov bort hela dagen, inte bra, fy Sandra. Jag var uppe vid 9 tiden, åt frukust, sen somnade jag om igen, vaknade vid halv fem tror jag. Jag är hemma i Klippan föresten, om jag glömt berätta det. Men imorgon blir det tillbaka till Kristianstad, ska bli skönt att komma hem, sen på kvällen klockan 20 kommer Challe till mig. Vi ska inviga 2 säsongen av Jersy shore, o ja, jag är allvarlig.
Nu ska jag bara ta det lugnt, nörda mig framför fb en aning, sen ska jag nog sova!

xoxo

en cooling bild från sommaren när jag iaf hade fått lite färg! Nu är man blek :)

fredag 3 september 2010

Den dystra sanningen

På ett mentalsjukhus i London
Där sitter folk och ler
Där sitter folk och ler, åt saker dem inte ser
Människor är dystra
Sinnet får ingen ro
Dem har ingen annanstans att vända sig
Ingen annanstans att bo
Då man inte har en vän
Då mänskligheten inte accepterar en

torsdag 2 september 2010

Små ord på kvällen

Mja detta blir nog inget långt inlägg, för det orkar jag inte alls!
Dagen var såååå bra, skolan gick som smort, o jag fick en ny miniräknare! HA! jag slapp betala, tack gode gud, för jag har faktiskt inte tagit sönder den, jag lovar.
Sen var det middagen för Sophia idag med. Kläder och skor har varit ett problem idag. Fan vad jag hatar att välja vad jag ska ha på mig när det gäller såna tillfällen när man måste vara riktigt snygg. Men det blev ok till sist.
kvällen har varit för jävlig dock, men orkar ja bry mig just nu? NEJ! Jag har kommit på att jag kanske städar bort allt jobbigt. Men de funkar så jag klagar inte.


Jag älskar dig Daniel Ahlbin Revtorp (L)