söndag 25 juli 2010

Allt & inget!

Nu är det lilla som jag packat upp färdigpackat. Ush, jag är verkligen sjukt trött på att packa och packa upp, packa och packa upp osv. Men iaf så flyttar jag imorrn, det skall bli riktigt skönt!
Händer en del annat just nu med, som jag inte mår super av, men det är inget jag tänker ta här och nu, men jag hoppas verkligen allt löser sig!
Vädret är för jävligt! Vad hände med sommaren? Jag är definitivt inte brun nog för att sommaren skall vara slut.
Jag har kommit på att jag skall färga håret svart igen, jag är nästan 100 på det, jag kollade lite bilder och tycker att jag passar i det väldigt bra! tanken var ju att jag skulle sluta färga håret så min vanliga hårfärg skulle få chansen att komma tillbaka men helt ärligt ser det förjävligt ut just nu. Nae, svart skall det bli!
Eller vad tycker ni?


xoxo!

onsdag 21 juli 2010

Tekniken är inte på min sida!

Jag hatar teknik! Verkligen hatar de! Ja, just nu iaf.
Inför flytten till lägenheten var mina föräldrar så snälla och köpte ett mobilt bredband till mig, felet är att det inte funkar, över huvud taget. Det står att jag inte har någon täckning, men när jag satte i simkortet i mobilen så hade jag full täckning. Trots detta åkte jag och pappa idag till Hyllinge där dem köpte det mobila bredbandet, och där sa dem att det skulle vara turbo3G täckning i hela klippans centrum, där jag bor. Så vi kom hem, instalerade om lite saker som dom sa till oss att göra, men nepp, de funkar inte! jag blir galen!
Inte nog med det, så är min mobil nu sönder. Teknik är verkligen inte min sak, allt bara slutar fungera!
Nu ska jag slänga mig på soffan och sura!
XOXO

Vad hade du gjort annorlunda?

klubbor blir till cigaretter.
de oskyldiga blir till slampor.
läxor hamnar i papperskorgen.
kvarsittning blir avstängning.
läsk blir vodka.
cyklar blir moppar.
pussar blir sex.
kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan?
att skydda sig betydde att ha hjälm på sig.
när det värsta killar kunde göra va att ge en baciller.
pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte.
dina värsta fiender var dina syskon.
krig var bara en lek.
den enda drogen du visste om var värktabletter.
när du inte var en hora för att du hade en kort kjol.
den värsta känslan var när man skrapade knäna.
hejdå betydde bara "vi ses imorgon"

och sen längtade vi efter att få växa upp, nu vill man bara tillbaka.


Det är lätt att säga att om man hade fått börja om på nytt, att man hade gjort precis allt likadant, för man lär av sina misstag. Min åsikt är att får man chansen att göra nya misstag, så tar man den. Varför nöja sig med dem gamla? jag vet 100 saker jag hade gjort annorlunda, att aldrig börja röka är bara en av dem, en när jag tänker efter ganska obetydlig grej jämfört med många andra.
Vad hade du gjort om du hade fått börja om från ruta ett?

måndag 19 juli 2010

Kom igen och rösta! :)



rösta nu! :)

Sommarlåt

Detta måste vara tidernas finaste sommarlåt. Jag tycker verkligen det, men sen är det en sådan låt som man gärna tjatar ut, tills man till sist inte orkar mer. Men sommaren efter är den precis lika bra! Love it!

söndag 18 juli 2010

Droger & annat

Hade nyss ett intressant samtal med Noah. Måste säga att killen är otroligt smart!
Vi pratade om droger, alkohol och hur svårt det är att komma ifrån allt. Det krävs mycket styrka.
Men men, been there, done that, got the t-shirt. Verkligen trött på det när jag tänker efter.
Sen är det klart man vill dricka ibland, jag anser att just alkohol är okej, det är mänskligt att vilja ta en drink då och då, men det får vara i bra mängder. Att överdriva är inte bra, vad det än handlar om!
Imorrn ska jag tvätta. Det betyder att jag måste gå upp kl 8. Ush, Senare skalla jag och pappa till Eslöv. Få reda på test resultaten från adhd utredningen. Skönt att veta att man inte får en diagnos iaf.
Min älskade pojkvän är hemma från Öland nu med, glad över att han har haft kul, men det kom tydligen inte utan smärta! Får väl tycka lite synd om honom med. Känner dock att jag saknat honom något enormt! Får väll åka o hälsa på på tisdag kanske, för imorgon lär jag inte orka!

xoxo


Michael?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro längre. Jag fick ett tips från en kompis om ett klipp på youtube som visar att michael jackson fortfarande lever. Det är ganska läskigt att tänka så. Att kungen av pop kanske fejkade sin egen död. Personligen älskar jag Michael, jag tycker han är en otrolig sångare, och efter att ha sett filmen this is it och the jacksons: an american dream börjar jag förstå honom som person med. Han har varit utsatt för otroligt mycket, han fick inte ens uppleva en barndom. Inget konstigt att allt slutade som det gjorde.
Om det nu är så att Michael fejkade sin död, klandrar jag inte honom. All press han hade på sig, som han alltid haft på sig, det är klart han tröttnar? Mja, lite att tänka på och jag rekommenderar starkt de två filmer jag nämnde tidigare. This is it handlar om hans sista dagar vid liv (om han nu är död), och den andra är en lånfilm om hela familjen Jackson, värt att se!

tisdag 6 juli 2010

Huvudvärk & flytt

Eftermiddagen har verkligen inte varit bra. Fan va deppig jag känt mig. Jag skulle till Danne, men sen blev det inte av, så nu sitter jag här, och stör mig på allt som finns i min omgivning, och inte nog med det så har jag en äcklig huvudvärk, jag verkligen känner hur den bultar i pannan. inte okej...
Nu är iaf ett flytt datum bestämt. 26 juli är jag härifrån, det känns väll bra, vissa stunder riktigt bra, medans det är jobbigt andra. Less på att flytta. 1 vecka på svanis sen iväg till en eftervårdslägenhet.
Nu har jag ingen ork mer.
xoxo

Älskar dig Daniel Ahlbin RevtorpY

Mums

Jag tror jag har någon inbyggd väckarklocka i mig. Jag vaknar alltid mellan 10.30 - 11.00, varje dag. Jag hade nog kunnat sova längre om jag bara legat kvar i sängen, men jag mår faktiskt bra av att inte sova längre, jag slipper känslan av att ha sovit bort dagen.
Idag har jag stått i köket nästan hela tiden! En dusch han jag med innan jag satte igång dock, fast nu känns det som jag hade behövt en till, matosen verkligen tränger in i håret, USCH! Hur som helst har jag lagat potatisgratäng med färstäcke, och fy vad gott det var! Man börjar med att göra en helt vanlig potatisgratäng, fast utan osten på toppen. Medans den står i ugnen steker man bara upp köttfärsen (krydda efter egen smak, men ett tips är att ha lite soja i, riktigt gott!)när potatisen är klar läger man bara på köttfärsen över, tomatskivor och riven ost, sen in i ugnen igen tills osten har smält!
Jag e mätt och nöjd, nu får vi se vad familjen tycker ikväll!
XOXO

Dålig kvalité på bilderna jag vet, men iaf så ser gratängen ut såhär när den är klar (förutom biten som saknas (A) den åt jag upp!)


måndag 5 juli 2010

Snyft..

Det är värkligen inte rättvist! Jag har tappat min näspiercing, förstår ni hur konstigt det känns utan piercingen? Som att något värkligen saknas i ansiktet!
Jag har tänkt på det här med att tröttna på tatueringar, och jag tror nog faktiskt inte man gör det. Inte om man har gjort något som verkligen betyder något, eller något som man bara vill ha. Jag tror att det är precis som med piercingar. Att om man tar bort dem så känns de bara konstigt och ovant. Egentligen är det klart man kan tröttna.. Jag har funderat många gånger att ta bort näspiercingen, men nu när den inte är där, så saknar jag den. Hahahaha, nae, jag får se till att köpa en ny.
XOXO

Party favvon!

söndag 4 juli 2010

Asså shiiit vad jag Diggar den!

HAHAHAHA, jag vet att den är sjukt udda, men jag kan inte hjälpa det. Den är riktigt skön!

Aouuuff!!!

Shit som jag är trött. Riktigt seg i kroppen.
Var på Svanis lördag - söndag, riktigt trevligt. Dock så blev det lite fel i lördags. Jag hade bett pappa väcka mig vid halv 9, för 4 över 10 skulle jag ta tåget. Hade allt gått som planerat hade jag varit framme i Osby vid tio i 11, men så blev det inte, för tio i 11 vaknade jag upp i sängen här hemma. Fy vad jag blev arg, rusade ut och gav pappa en ut skällning när han stod och snackade med grannen. Han blev såklart inte så glad över det heller. Det slutade iaf med att pappa skjutsade mig till Hästveda där dom från svanis var och badade. Så allt blev bra tillslut. På kvällen var det pizza och senare bar det av till Hässleholm där vi kollade på bio. Jag känner mig verkligen som världens lyckligaste flicka när jag tänker på att jag fått se Eclipse 2 gånger på bio nu. Kunde inte somna sen på natten bara. Jobbigt. Lär sova ruset av mig inatt.
Det blev föresten komplikationer på vägen hem med. Tåget var inställt, 1 timme fick jag sitta i Hässleholm innan nästa tåg kom. USH! Jag han inte mycket mer än att packa upp lite innan jag o Ariana bar oss iväg på upptäcktsfärd i Klippan för att hitta en sjö att bada i. Fan vad varmt det var att cykla. Vi kom fel ett antal gånger med. Men jag kan iaf skryta med att jag känner till varenda skog i Klippan nu! HAHAHA..
Vi kom iaf fram och fick äntligen bada efter många om och men!
Nu e jag heeeeelt slutkörd.
XOXO

Tanken var att jag skulle ta någon fin bild på mitt osminkade och slitna jag, men det blev inte riktigt bra, jag bjuder på bilderna endå!





fredag 2 juli 2010

Jerry Jerry Jerry...

Jag har sjukt tråkigt, så pass tråkigt att jag sitter och kollar på Jerry Springer. Då är det illa! Ewww, en tant är naken, hon e tjock, då menar jag inte lite tjock... Och killen är sjukt ful. Åh gud, tanten har ingen bh på sej! Nu är jag officiellt blind.
Killen har magrutor, men han är tjock, på något konstigt sätt, asså. Det är precis som dom sytt in huden så det ser ut som magrutor. INTE OKEJ!
Programmet måste vara jätte gammalt, men det visas fortfarande. Jag kan förstå varför dom visar beverly hills osv, men detta är ju inte normalt? Människorna värkar ju inte vara normala. Jag satt o tänkte på hur jag hade agerat i ett sånt program, om man nu hade haft en sån sjuk anledning som dom flesta på programmet har, men jag tror inte jag hade brusat upp som dom gör på programmet. Jag är ganska lätt irriterad, men detta är bara löjligt.
Det blev inget vettigt av detta inlägget.
XOXO

Sjukt bra!

Tjena mittbena!
Bion igår var super, jag rekomenderar den starkt till er alla som inte sätt den!Den var värkligen spännande, jag spände mig så mycket att jag fick huvudvärk. Det blev bara jag och Danne igår, men det var mysigt, verkligen, riktigt nöjd med kvällen. Idag har jag mest tagit det lugnt, dock suttit i telefon mycket, men har äntligen fixat så jag får mitt studiebidrag för juni.
Imorgon åker jag iväg tidigt från Klippan till Osby. Spenderar natten på svanis. Ska bli riktigt mysigt. Under dagen ska vi vara vid lursjön och senare på kvällen åker vi till Kristianstad för att kolla på bio, och gissa vilken film? Jo, det blir att se Eclipse igen, men det gör inte mig något, får vi se om filmen är lika bra andra gången man ser den!
Nu ska jag ut och njuta av solen som är tillbaka!
XOXO

torsdag 1 juli 2010

Fy skäms!

Tja tja igen!
Jag skäms nästan över att ha slarvat så otroligt mycket med bloggen. Jag lovar att jag ska försöka bli bättre med att skriva. Jag antar att det händer för mycket annat just nu. Trots det har jag faktiskt tänkt många gånger att jag måste skriva här, o sen blir de aldrig av.
Detta blir inte något långt inlägg, ska nämligen snart ut och möta upp med min Socialsekreterare Maria. Vi ska iväg till Eslöv, jag har läkarundersökning där idag.
Än bor jag fortfarande hemma, på en luftmadrass. Fy vad lyckat. Hoppas att Maria hittar något annat snart. Mina förhoppningar ligger på Svanis igen, en eftervårdslägenhet där hade varit toppen! Sen får vi se om jag får som jag vill eller om de går åt skogen.
På tal om annat, fy vad jag älskar sommaren! Bada och sola, det kan inte bli bättre.
Jag var och badade i Ängelholm häromdan, jag och älskling och några till drog till stranden, och vattnet var underbart! Jag är inte den första som slänger mig i pluret med denna gången kunde jag inte hejda mig. Vi låg i länge, jag tror vi badade mer än solade. Jag kan inte prata för dom andra, men det är inte likt mig!
Ikväll blir det att åka till Ängelholm med Bella, där möter vi upp med Älskling och Carl, sen bär det vidare till Bion! Eclipse blir det och jag är uppspelt till max!
Nu ska jag dra mig ut och se om Maria är kommen!
XOXO