lördag 5 juni 2010

Tankarna bara försvinner

Det är så konstigt hur det kan vara så mycket jag måste tänka på när jag helatiden glömmer bort det. Jag borde vara deppig, eller orolig eller något, men nej, alla går vidare som vanligt! Ganska strange, men jag överlever. Blir inte att bo hos bror nu, socialen ville inte som jag ville, så ni får reda på vart jag och min packväska drar vidare så fort jag själv vet!
Fredag och lördag har varit sköna dagar! Utklädningen i skolan var riktigt kul, måste göra alla besvikna och säga att min kamera var död, så det blev inte bilder, tyvärr. Men ni överlever, tro mej. Skönt och varmt var det i fredags med, träffade upp med syster och vi drog iväg till K-stad, senare hem till henne. Mysigt mysigt! Fotboll på kvällen o allt var bra, lördagen (idag), spenderade vi på stranden, bilder på det finns, men har dock ingen usb sladd till mobilen, det kommer! Just nu får ni njuta av en nostalgi bild på mej och syster!



Blondin som man var!

torsdag 3 juni 2010

Oj

ShaSha!
Jag skulle värkligen till skolan idag, jag hade till och med bestämt vad jag skulle ha på mig. Men sen somna jag, o jag kunde inte vakna... Hmm, stygg flicka Sandra!
blev att ligga i solen hela dan och njuta istället. Sjukt skönt, men vad som skulle bli en början till snygg färg, slutade i att jag blev röd! mja, men inte mycket. Mest brun är jag i och för sig, men endå!
Käkade grillad sojakorv nyss, MUMS! Inget bättre än grillat en vacker sommardag. Dock fryser jag nu efter en dag i solen. Sorgligt.
Spela GTA nu!
xoxo

onsdag 2 juni 2010

HALLA HALLA!

ShaSha!
Dagen har varit sjukt underbar! Skönt väder o härliga människor. Tror faktiskt jag fått lite färg idag med. Helnöjd är jag.
Skolan idag var hur lugn som helst, lite matte på morgonen, men vi hade inte ens matte, så det var skönt. Dock snackade jag lite med Ola (matteläraren) om hur jag skulle göra med matteA kursen, om jag skulle läsa klart den under sommaren o tenta av den innan skolan börjar i augusti, men vi kom fram till att jag skulle lägga mycket energi på den nästa år istället, men samtidigt läsa lite matteB på sidan om då. Funkar nog hur bra som helst kan jag tro!
Jag var hos BUP idag med, adhd utredningen började, det gick åt helvete. inte kul, fifan! Jag blev riktigt sur ett tag, eller nästan hela tiden, blev inte klar med testerna, så fick en ny tid. Vi får se vad det leder till.
Efter det drog jag tillbaka till skolan och åt lunch, men stannade inte länge utan tog tåget med Jonna och Dennis till Hässleholm, där jag bytte tåg och träffade Jenna. Kristianstad var målet och en bikini till Jenna (halla halla). Det blev tyvärr ingen bikini men jag shoppade loss lite i alla fall och köpte ett par grymma solglasögon och en ny bh och ett par trosor! Sprang rundor lite i K-stad och träffade Martin, käkade och sprang rundor lite till. När vi inte orkade mer åkte vi tillbaka till hässleholm och träffade lite människor. Helt okej dag med andra ord! Men den har endå varit ganska underlig på något vis.
Nu blir det att chilla ett tag och se till att Danne är social med mej!
XOXO

Dålig cambild, men det får duga! vad tycks om glajjorna?

tisdag 1 juni 2010

uppdatering?

ShaSha!
De var ett tag sen nu, men livet rullar på som vanligt. Flyttar snart igen, antagligen till min bror tills något annat är ordnat. Men i Höör bor jag kvar i ungefär 3 veckor till!
Nästa vecka har jag och min älskling 4 månader, den nionde, samma dag som skolan slutar. Ska faktiskt bli riktigt skönt med att skolan slutar, men fy vad jag kommer känna mig pank! Sommarjobb har jag inte fått, och något studiebidrag får man ju inte under sommaren. Lite orolig blir man ju! Får se hur jag ska klara mig.
På fredag blir de att klä ut sig i skolan, bilder från det kommer då!
Ingen ork att skriva med så nu ska jag försöka socialisera mig med folk!
XOXO!

Ps. Favoriten från eurovison är Cyperns bidrag! Värd att lyssna på!