torsdag 13 maj 2010

Right now

ShaSha!
Kvällen igår var helt okej! Blev att dra iväg till Markaryd lite. Inget speciellt men nu har man gått nog för resten av månaden!
Skönt att få sova länge idag i alla fall. En natt till i Emmaljunga väntar! Får la se vad dagen ger och vad som händer. Spotify spelar gammla godingar, o Jenna gör test på facebook. Själv sitter man här och skriver!






Syskonkärlek <3

onsdag 12 maj 2010

Random tankar!

Sitter här hos syster, hon sover! Men det är trevligt endå! Får se till att pigga upp henne lite senare:)
Regn regn regn! I do not like it! Det har värkligen öst ner idag, det ogillas till max! Mindre än 1 månad kvar till skolavslutningen, o jag vill inte behöva använda vinterjackan då. Det är värkligen ruggit kallt, så pass att man knappt vill ut och röka.
Spotify blev annorlunda idag! Nya funktioner o en massa konstigt! Men det värkar bra endå, jag har tillgång till spelistor som mina facebook kontakter har på spotify, o det är ju aldrig fel!
Långhelgen är påbörjad, och trevligt skall det bli!
XOXO



Visst e hon söt? :D

tisdag 11 maj 2010

Regina (L)



Jag älskar denna låten altså! Regina Spektor har en röst man bara kan drömma om, och hennes texter får hjärtat att slå!

Oh no!

Eh Eh!

Nu jävlar blir det plugg kan jag lova!
Imorrn är det redovisning i matten, och jag är inte klar! inte bra inte bra. Blir att fixa med det lite nu!
Imorgon är det sista dagen i skolan innan lång helgen! Fy vad skönt det ska bli! jag åker hem till syster till på fredag, det gillas (Y)! Senare under helgen åker man till älskling!
Jag måste dock se till att få lite ledigt i schemat, 100 år sen jag var o besökte töserna på svanholmen! Måste ske snart igen! Saknar dem, o jag har en känsla av att dom saknar mig :D
För övrigt vill jag bara säga att kylan som är just nu uppskatas inte av mig! Sommar och sol är vad jag vill ha, vi är ju faktiskt inne på maj nu! Käns ganska trist att behöva gå rundor och frysa!
Har för mig att någon sa till mig att nu efter vulkanutbrottet så kommer sommaren bli mycket kyligare än vad man trott innan. Sorgligt, men det låter som det kan stämma.
Nu blir det läxläsning!
XOXO



Fick bli en bild sen svanis tiden! <3

torsdag 6 maj 2010

vi provar!!

Det är inte riktigt min grej, men visst! Här kommer veckans Hiss och Diss!

Hiss
tygskor! Dom flesta tjejer äger antagligen minst ett par tygskor! Personligen älskar jag dem, ja, när dom inte går sönder, vilket dom i mitt fall ofta gör, ganska snabbt! Men man ser så härligt sportig ut nu på våren i ett par sköna tygskor! O de passar till allt!


Diss
högklackade skor! Nog för att det är fint, och de flesta tjejer tycker om att ha dem på sig och få känna sig lång slank o vacker, men fy fan vad ont det gör att gå i dem! Jag personligen väljer att vänta lite till innan pumpsen och kilklackarna åker på! :)


vagabond för 400 kr, man tackar inte nej!


Visst är dom snygga, men jag klarar mej utan dem i några veckor!