söndag 11 april 2010

Lycklig

När jag tänker på allt som hänt mig dom senaste åren så känner jag mig nöjd. Allt jag gjort, och inte gjort, har verkligen fått mig att inse hur mycket tur jag har. Visst har jag stött på hinder under årens lopp, och det är inte få! Men allt har fått mig att mogna något så enormt. Saker jag tyckt varit viktiga i livet ser jag nu som inte viktiga alls, jag har öppnat mina ögon för nya ideer, och det går att finna lycka! Bakom all ångest och oro, bakom tårar och blod, finns den där! Lyckan, som en vacker sommardag möter den oss! Och den finns där för alla, även dom som har det svårt. Och svårt har alla det! Det fanns en tid, när jag hatade när folk sa till mig att tänka på barnen i Afrika, o på hur svårt dem har det! Jag har också haft det svårt, är det rättvist att jag skall tänka på dem när jag har egna bekymmer? Dom tänker inte på folk i Sverige. Olika grader av olycka finns inte, har man det svårt så har man, alla har rätt till att må bra! Men man fokuserar på sina egna problem fört och främst! Det är bara så det är, och det är inget fel med det.
Jag har fått hjälp, från vänner, familjen och staten, och jag e väldigt tacksam, nu kan jag faktiskt börja tänka på barnen i Afrika, och inse att ett G på ett prov faktiskt är bra! Att jag går i skolan är OTROLIGT bra. Jag har inte så mycket att klaga över längre. Jag får vad jag behöver, och jag är lycklig, jag gör egna val, som jag mår bra av. Jag har lärt mig att tänka ett steg längre, och det gör alla, det tar bara sin tid.
Jag vet att det antagligen inte är många som läser detta, men för er som tagit er tiden och läst vill jag bara säga att ni har inget att oroa er över! Lyckat finns där! Bara ett litet stenkast iväg!