lördag 27 februari 2010

Normalt?

Man är inte ovanlig förens man är precis så vanlig som det går att vara.
Folk kämpar så hårt för att vara precis som sig själv, men inte som någon annan. Men vem är egentligen normal och onormal? - vad är jag?
Vad är egentligen normalt och onormalt? - Ska man va som alla andra? men vad är alla andra?
Vem bestämmer vad som är normalt och onormalt? - jag tror inte du gör de, och jag gör de definitivt inte.

Folk har ofta förutfattade meningar utan att egentligen tänka efter. jag antar att jag är likadan. Om vi tar piercingar som ett exempel.
Jag kan gå på stan och se en människa vars ansikte är fullt med piercingar, och jag kan tänka '' men ush va den personen bara är ute efter uppmärksamhet''.
Men är den personen verkligen ute efter det? Jag menar. Det finns sjukt många människor med piercingar, men är alla ute efter uppmärksamhet? Eller vill dom bara klassas som normala? Jag är inte säker. Jag har själv piercingar i ansiktet. Och jag blir lika sur varje gång någon klagar på att jag har det. När dom säger att jag är ute efter uppmärksamhet. Det är ju trots allt väldigt vanligt med piercingar, och om någon vill ha lite mer än någon annan borde inte det klassas som onormalt? jag tror att vad som är onormalt är att inte ha någon piercing, att inte ha en tatuering,osv osv.

Så länge man trivs med sig själv och hur man ser ut borde det inte finnas ord som normal och onormal. Alla borde vara bra, precis hur dom än ser ut eller vill se ut!
Jag är i.a.f väldigt nöjd med hur jag ser ut. Det finns alltid saker man vill ändra på. men jag kan lova att många ändrar inte på dem sakerna ändast för att sticka ut eller passa in!